Piano & Fairy Tales #2

22 september 2022 | 20:15 – 22:30

PIANO & FAIRY TALES op donderdagavond 22 September 2022 bij Cultuurcentrum Achterolmen Maaseik

Laat je meenemen in een hedendaags sprookje, ervaar de schoonheid van piano klanken en beleef unieke en sensationele kunst  in de bijzondere omgeving van het mooie theater In Maaseik.

Dat zijn de ingrediënten van de vierde editie van een 6 -delige reeks van cultuurevenementen in Nederlands en Belgisch Limburg onder de noemer van Alternative Music&  Art Performances( AMP).

Maak kennis met talentvolle schrijvers , bijzondere neo klassieke pianisten en unieke  beeldende kunst op bijzondere locaties in Maastricht , Heerlen, Sittard , Maaseik, Hasselt en Lanaken.

Tussen 20.15 uur en 22.30 uur op donderdag 22 september 2022 kun je bij het gratis toegankelijke Cultuur Centrum  bezoeken voor een  avond rondom  Piano & Fairy Tales.

De vierde editie van Piano & Fairy Tales vindt plaats in plaats in het vertrouwde mooie Cultuurcentrum. Met 3 top pianisten zoals Senne Scheijvens, Jean Lucas en Wouter Dewit. Maar ook klasse sprookjesvertellers zoals tekst virtuoos en zanger Winston solo met piano, schrijfster Wende van den Heuvel, Muziek en kunstkenner  Marc Vos en kunstcollectief  B.R.O.N.. Datzelfde B.R.O.N.. verzorgd ook nog eens de kunst die avond. GRATIS Toegang. Dus maak dit prachtige interdisciplinair cultuurevenement met grensoverschrijdende samenwerking mee. Je zult er geen spijt van hebben………..

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Sittard-Geleen, provincie Limburg, provincie Zeeland, provincie Brabant, Grensverleggers/ de Buren Brussel, Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg en Letterkundig Centrum Limburg, Stichting Visions of Moresnet en Glo’Art

Locatie: 

Cultuur Centrum Achterolmen Maaseik i.s.m. Broeikas