AMP #2 Piano & Fairy Tales

PIANO & FAIRY TALES op zaterdagmiddag 8 oktober 2022 in Centre Ceramique

Laat je meenemen in een hedendaags sprookje, ervaar de schoonheid van piano klanken en beleef teken illustraties in de bijzondere omgeving van het prachtige Centre Ceramique.

Dat zijn de ingrediënten van de vijfde  editie  van een 6 -delige reeks van cultuurevenementen in Nederlands en Belgisch Limburg onder de noemer van Alternative Music&  Art Performances( AMP).

Maak kennis met talentvolle schrijvers , bijzondere neo klassieke pianisten en unieke  beeldende kunst op bijzondere locaties in Maastricht , Heerlen, Sittard , Maaseik, Hasselt en Lanaken.

Tussen 14.00 uur en 15.45 uur zijn er maximaal 75 bezoekers te gast in Centre Ceramique.

Je bent dan gratis getuige van een programma voor volwassenen. Maak kennis met Yoke Goris en Rudi  Bagusat,, Anne- Linde van de Veen, Wim Kallen en luister ademloos naar hun sprookjes.

Ervaar de pianoklanken van lokale talenten Kennedy Jo, Pian Vane en pianiste Head on Stone  uit Belgie.

De illustraties van Rudi Bagusat bij het sprookje door Yoke Goris is een unieke en bijzondere vorm van beeldende kunst.

Kortom geniet van een uniek interdisciplinair kunstevenement in Maastricht  dat zicht richt op grensoverschrijdend culturele samenwerking met Belgisch Limburgse cultuurpartners.

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Sittard-Geleen, provincie Limburg, provincie Zeeland, provincie Brabant, Grensverleggers/ de Buren Brussel, Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg en Letterkundig Centrum Limburg, Stichting Visions of Moresnet en Centre Ceramique.

Locatie: 

Centre Céramique

Reserveren:

Gratis toegang, vooraf reserveren via: klantenservice@maastricht.nl