4 interdisciplinaire cultuurevenementen in Hasselt, Maastricht en Heerlen.

AMP (Alternative Music & Art Performances) is het project waarbij alternatieve popmuziek, spoken word en decorontwerp in een uitwisselprogramma worden gepresenteerd in Hasselt, Maastricht en Heerlen. Op 11,12, 18 en 25 september spelen getalenteerde bands, acts en performancers op podia(4) in Hasselt, Maastricht en Heerlen. Door de opzet leren de alternatieve muziek- en kunstliefhebbers elkanders scenes en steden kennen. De programmering richt zich op het ontdekken van talent, diversiteit en kwaliteit. De evenementen hebben tot doel om samenwerking tussen artiesten en kunstenaars door middel van het bieden van opvallende  evenementen tot stand te brengen.

De centrale decor-thema’s tijdens alle edities zijn vorm gegeven door lokale kunstenaars.

De entree is overal gratis. Voor de Nederlandse edities is men verplicht zich aan te melden via info@visionsofmoresnet.com

Meer informatie is op korte termijn te vinden via facebook en www.visionsofsongsandstories.com

AMP is een project dat tot stand komt via de samenwerking tussen het Nederlandse Visions of Moresnet en het Belgische FARRM. Beide organisatie richten zich op het organiseren, faciliteren en stimuleren van popmuziek en ander vormen van kunst. Het project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van De Buren, Grensverleggers Brussel, Provincie Nederlands Limburg, Provincie Brabant, Provincie Brabant en het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg.

Alle  shows zijn volledig volgens de huidige of dan geldende maatregelen die de veiligheidsregio’s instellen, hierdoor is de veiligheid voor de bezoekers, acts en medewerkers gewaarborgd.